ته چین اسفناج در منزل یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. ته چین را با مواد و ترکیبات مختلفی تهیه میکنند و انواع متفاوتی دارد. برای درست کردن ته چین، مواد مختلف را لابهلای برنج آبکش میریزند و دم میکنند. ممکن است برای تهدیگ غذا از ترکیب برنج و ماست و زعفران یا فقط از سیب زمینی استفاده کنند
مواد لازم
پیاز : دو عدد
گوشت : به مقدار لازم
برنج : سه پیمانه
آبلیمو : دو قاشق غذا خوری
رب انار : یک قاشق غذا خوری
اسفناج : ۵۰۰ گرم
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
دستور پخت
یک عدد پیاز رو با زرد چوبه تفت میدیم تا طلایی شه بعدش گوشت رو اضافه میکنیم دو لیوان آب اضافه میکنیم آبش که خشک شد گوشت ها رو جدا میکنیم
یه دونه پیاز رو با زرد چوبه تفت میدیم
اسفناج رو اضافه میکنیم بعدش رب انار و بعد گوشت ها، آبلیمو، نمک و فلفل رو اضافه میکنیم
ابتدا برنج را پاک کنید و بشویید. سپس آن را با آب ولرم و نمک بخیسانید. بعد از خیساندن برنج، قابلمه مناسبی را با آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا آب جوش بیاید. سپس برنج را داخل آب جوش بریزید تا کمی نرم شود. مراقب باشید که برنج نباید کامل بپزد. وقتی کمی نرمتر شد، حرارت را خاموش کنید و برنج را داخل آبکش بریزید.
در نهایت هم مواد رو لا به لای برنج قرار میدیم
ته چین اسفناج در منزل رو با دستور پخت آقای سالار جلیلوند تقدیم شما کردیم امیدواریم درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ییرید
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.