کیک سیب و دارچین در منزل
مواد لازم
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : یک و یک دوم پیمانه
وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری
شیر : یک دوم پیمانه
روغن مایع : یک دوم پیمانه
آرد : دو و یک دوم پیمانه
بکینگ پودر : دو قاشق مربا خوری
دارچین : یک قاشق سوپ خوری
سیب رنده شده :سه چهارم پیمانه
مغز گردو : به دلخاه
طرز تهیه
تخم مرغ، وانیل و شکر رو داخل ظرف میریزیم هم میزنیم تا سفید بشه و حجم بگیره
روغن مایع و شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو الک میکنیم و همراه پودر دارچین به مواد اضافه میکنیم و با همزن کاملاً هم میزنیم
آخرش هم سیب و مغز گردو رو اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم
ته ظرف رو کاغذ روغنی میذاریم و چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم و در طبقه وسط در دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم کاملاً بپزه
امیدوارم کیک سیب و دارچین در منزل رو با دستور پخت آقای سالار جلیلوند دوست داشته باشین
میدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.