اکبر جوجه به سبک رستورانی که در واقعه لقب ابداع کننده این غذا ( اکبر کلبادی نژاد ) است اکنون شعبه های زیادی در شمال کشور دارد.هر چند بخاطر لذیذ بودن این غذا امروزه در سراسر کشور و در اکثر رستوران ها بخصوص میان راهی این غذای خوشمزه طبخ میشود.
مواد لازم برای درست کردن اکبر جوجه به سبک مازندرانی
مرغ یا جوجه با پوست : یک کیلو
روغن سرخ کردنی : به میزان لازم
روغن حیوانی یا کره محلی یا کرمانشاهی : دو قاشق غذا خوری
نمک : به میزان لازم رب انار: به میزان لازم
طرز تهیه اکبر جوجه به سبک رستورانی
مرغ یا جوجه رو با پوست از وسط نصف میکنیم و نمک میزنیم و میذاریم توی روغن داغ
یکم که جوشید از کره محلی یا روغن حیوانی بهش اضافه میکنیم منتظر میشیم تا رنگ دلخواهتون بدست بیاد شعله اجاقتون نه کم باشه و نه زیاد فقط طوری که روغن بجوشه
وقتی خوشرنگ شد برای اینکه جوجتون خشک نشه یه ته استکان آبجوش بهش اضافه میکنیم، درش رو میبندیم زیرش رو کم میکنیم و نیم ساعت بعد اکبر جوجه آماده ست
اضافه کردن آب جوش به این غذا خیلی مهمه چون باعث میشه بافتش نرم بشه و مثل جوجه های رستورانی بشه
برای سس معروفش هم رب انار شیرین رو با یکم آب رقیق کنین و لذت ببرید
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.