تهچین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت (مرغ متداولتر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست میشود. تهچین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانیهاست، که از دو بخش تشکیل شدهاست: اول قشر کلفت تَهدیگ زعفرانی که مقداری گوشت یا مرغ پخته در آن قالبگیری شدهاست. دوم چلو سفید که روی تَهدیگ ریخته میشود و هنگام کشیدن غذا زیر تَهدیگ یا کنار آن قرار میگیرد و در واقع مکمل آن است. بخش چلو سفید قابل حذف است و در سالنهای غذاخوری اغلب تهچین را به همان صورت قشر تَهدیگ درست میکنند، اگرچه در خانهها این روش کمتر معمول است.
ته چین بادمرون ترکیبی از بادمجون و ران مرغ هست.
مواد لازم برای بادمرون
ران، بال یا پاچین
بادمجون
پیاز
برنج
طرز تهیه بادمرون خوشمزه
اول پیاز ها رو خلالی میکنیم کمی زرد چوبه بهش اضافه میکنیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
بادمجون ها رو پوست میگیریم و یک شکاف داخلش ایجاد میکنیم بعد اون ها رو سرخ میکنیم و پیاز داغ های سرخ شده رو داخل بادمجون میذاریم
ران های مرغ رو با نمک، فلفل و زرد چوبه مزه دار میکنیم
برنج رو آبکش میکنیم و به اندازه یک کفگیر برنج میریزیم کف قابلمه
ران ها و بادمچون ها رو میچینیم کف قابلمه و بقیه برنج رو میریزیم روش جدود یک ساعت و نیم زمان لازمه تا ته چین بادمرون کامل مغز پخت بشه
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.