“فوکاچیا” نام یکی از نان های سنتی ایتالیایی است که طرز تهیه آن را برای شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای نان فوکاچیا با سبزیجات
خمیر مایع : ۷ گرم
شکر : ۷ گرم
نمک : ۷ گرم
بهبود دهنده : ۷ گرم
پودر سیر : ۵ گرم
فلفل سیاه : ۳ گرم
آرد : ۵۰۰ گرم
روغن زیتون : ۲۵ گرم
آب گرم : ۳۱۸ گرم
دستور پخت فوکاچیا ایتالیایی
ابتدا خمیر مایع، شکر،نمک، بهبود دهنده، سیر،فلفل سیاه، روغن زیتون، آرد و آب رو با هم ترکیب میکنیم و کامل با دست ورز میدیم
از نشونه های آماده شدن خمیر : سطح روش صاف باشه، به دست نچسبه و داخلش هم پر حباب باشه
کف و دور قالب رو با روغن زیتون چرب میکنیم و خمیر رو داخل قالب قرار میدیم و اجازه میدیم یک ساعت و نیم استراحت کنه تا خوب ور بیاد
وقتی ور اومد، روش رو با گوجه گیلاسی، رز ماری و زیتون تزیین میکنیم
میذاریم توی دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بمونه تا خوب بپزه ، اگه دیدین روش خوشرنگ نشده یکم روش رو گریل کنین و وقتی از توی فر در آوردین روش روغن زیتون بزنین تا بهش جذب بشه و بعد با عشق نان فوکاچیا با سبزیجات رو نوش جان کنین.
فوکاچیا جزو نان و خمیر میباشد
فوکاچیا را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.