Acvand LogoAcvand LogoAcvand LogoAcvand Logo
  • صفحه اصلی
  • مقالات آموزشی
  • آموزش رایگان
  • محصولات
  • برنامه غذایی و تمرینی
  • فروشگاه
  • درباره ما
  • ورود
  • ثبت نام
0

همه چیز در مورد پیلاتس

  • صفحه اصلی
  • مقالات
  • همه چیز در مورد پیلاتس
پیلاتس در بارداری
پیلاتس در بارداری، مفید یا مضر؟
۲۴ اردیبهشت, ۱۳۹۹
لوازم مورد نیاز پیلاتس
لوازم مورد نیاز پیلاتس
۲۴ اردیبهشت, ۱۳۹۹
۲۴ اردیبهشت, ۱۳۹۹
دسته بندی ها
  • مقالات
برچسب ها
  • پیلاتس چیست
  • پیلاتس چیست؟
  • فایده پیلاتس
  • فایده های پیلاتس
  • فواید پیلاتس
  • فواید ورزش پیلاتس
  • همه چیز در مورد پیلاتس
  • ورزش پیلاتس
  • ورزش پیلاتس چیست
همه چیز در مورد پیلاتس

در این مطلب به بررسی پیلاتس و فواید اون می پردازیم. پس اگر سوالاتی در مورد پیلاتس در ذهنتون دارید با ما تا پایان این مطلب همراه باشید.

Acvand

سلام و درود خدمت همه دوستان و همراهان گرامی. امیدوارم مثل همیشه خوب و سرحال باشید.
همه ما اسم ورزش پیلاتس رو شنیدیم اما ممکنه تنها افراد اندکی اطلاعات دقیقی در مورد این ورزش داشته باشند. اگر شما هم از آن دسته کسانی هستید که با ورزش پیلاتس آشنایی ندارین، احتمالاً سوالات زیادی در این باره در ذهنتون وجود داره مثلاً ورزش پیلاتس دقیقا چیه؟ آیا میتونم با کمک این ورزش وزن کم کنم؟ ورزش پیلاتس چه فایده هایی داره؟ و خیلی سوال های دیگه.
پس در این مقاله با ما همراه باشید تا با هم ورزش پیلاتس و فواید اون رو بررسی کنیم.

همه چیز در مورد پیلاتس

- پیلاتس

ورزش پیلاتس، ورزشی است که روی استفاده همزمان از ذهن و جسم تمرکز می کند تا به بهترین عملکرد و هماهنگی برسند. این ورزش مجموعه ای از حرکاتی است که از جاذبه، وزن بدن و دستگاههای مخصوص استفاده می کنند تا ماهیچه های تثبیت کننده بدن تقویت شوند.
ارتباط بین ذهن و بدن در ورزش خیلی مهمه! ورزش پیلاتس به ذهنتون کمک می کند تا سطح مشخصی از آگاهی را در مورد شیوه حرکت های بدن خودمان داشته باشیم. با انجام این تمرین ها می توانید حرکات خود را کنترل و بدنتون رو تقویت کنید.

- تاریخچه ورزش پیلاتس

مخترع این ورزش فردی آلمانی به نام ژوزف پیلاتس ست که در سال‌های1912 تا 1967 این ورزش را اختراع کرد. او از بچگی نسبت به هم سن و سالان خودش ضعیف تر بود، به همین دلیل او مجموعه ای از حرکات را برای تقویت بدن خودش طراحی کرد تا این مشکل را برطرف کند. او در سال ۱۹۱۲ در انگلستان به عنوان بازیگر سیرک، مشت زن و مربی دفاع شخصی فعالیت می‌کرد.
او بعد از این دوره با سرباز های زخمی بازگشته از جنگ جهانی اول که به خاطر جراحت هایشان نمی‌توانستند راه بروند کار می کرد و تمرین می داد. تا به امروز، ورزش پیلاتس پیشرفت بسیار زیادی کرده است تا جایی که امروزه به عنوان یک راه حل خوب برای بازسازی و ورزیده کردن بدن شناخته می‌شود.

حالا که ورزش پیلاتس را شناختید و تاریخچه اون رو مشاهده کردید، بهتره که به فواید اون بپردازیم.

۰-(۱)

- پیلاتس ورزشی برای تمام اجزای بدن

ورزش پیلاتس تمام اجزای بدن را به کار می گیرد و کاری میکند که تمام ماهیچه ها از هم نیرو بگیرند که بدن انسان هم برای همین منظور طراحی شده است. حرکت های ورزش پیلاتس، بدنتان را برای چالش های فیزیکی که هر روزه در زندگی روزمره پیش رو دارید، آماده می‌کند.

- ثبات مرکز بدن و تعیین وضعیت

طرز نشستن و ایستادن اشتباه، مشکلات و دردسرهای زیادی را برای انسان به وجود می آورد که تعداد بسیار زیادی از مردم را آزار می‌دهد. طبق آمار از هر ۵ نفر فرد بالغ، ۴ نفر درد کمر را تجربه می‌کنند.
اگر شما هنوز یاد نگرفته اید که چگونه صاف بنشینید، ورزش پیلاتس برای شما واجبه. پیلاتس به شما یاد میده که چه وضعیت و ساختاری برای هر حرکت و موقعیت بدن شما مناسب است و چطور آن را انجام بدهید.
اگر بدنتان را در موقعیتهای درستی قرار دهید و جهت‌گیری و هماهنگی اعضای بدن تان را تنظیم کنید، قوی تر می شوید و می توانید احتمال صدمه هایی که ممکنه به خاطر استفاده زیاد از یک اندام به وجود بیاد رو کاهش بدید.

۰-(۲)
 
دوره یک ماهه آموزش پیلاتس در منزل
 

- قوی و تنظیم کردن ماهیچه

ورزش پیلاتس برای شکل دادن به ماهیچه‌ها عالیه. برای اینکه بهترین نتیجه را بگیرید، باید حداقل هفته‌ای دو تا سه بار پیلاتس کار کنید. اگر مقدار زیادی چربی روی ماهیچه هاتون جا خوش کرده، باید تمرین های پیلاتس را با مجموعه ای از تمریناتی که افزایش دهنده ضربان قلب هستند، انجام بدید تا چربی هاتون آب بشن. بهتر است این ورزش را ۵ بار در هفته و به مدت ۳۰ دقیقه انجام بدید. ورزش هایی که پیلاتس و و پیاده‌روی را ترکیب می‌کند برای سلامتی عالی اند، اما متاسفانه پیلاتس یک ورزش کاردیو نیست و آنقدر روی قلب و شش ها تمرکز نداره که بتونه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی رو کاهش بده.

۰-(۳)

- بازسازی جراحتها

ژوزف پیلاتس از این ورزش برای درمان و بازسازی جراحت های سربازان استفاده میکرد و امروزه پیلاتس به عنوان یک روش عالی برای بازسازی قدرت و عملکرد بدن بعد از جراحت شناخته میشه، چون شدت این ورزش بسیار کم و برای درمان خیلی مناسبه. پیلاتس جایگزین توصیه های پزشکی نمیشه، هرچند پزشکان و فیزیوتراپ ها به دلیل زمان کمی که با شما میگذرونن نمی‌توانند ورزش پیلاتس را برای شما انجام بدهند، چون معمولاً بیشتر کار به عهده خود شماست و اغلب اوقات تحت توصیه‌های آنها عمل نمی کنید. یکی از فواید پیلاتس اینه که روشی منظم برای کنترل و انتقال قدرت بدن تون ارائه میده.

- پیلاتس برای کاهش وزن

ورزش پیلاتس با افزایش سرعت ماهیچه سازی و کاهش وزن به شما کمک می کند، پس فعالیت ماهیچه ها تون بیشتر میشه و به این ترتیب کالری بیشتری می سوزانید. بهترین کاری که می‌توانید برای لاغری انجام بدید اینه که تمرین های پیلاتس را با ۵ جلسه ورزش کاردیو 30 دقیقه‌ای در هفته ترکیب کنید. پیلاتس علاوه بر ماهیچه سازی بدن تون را قوی میکنه و شما را برای ورزش های شدید دیگری که کالری بیشتری می‌سوزاند آماده میکند. پیلاتس به افزایش اعتماد به نفس و کاهش سطح استرس کمک می کند که هر دوی اینها برای کاهش وزن مفید هستند.

- پیلاتس و کاهش استرس

پیلاتس به شما کمک می کنه تا روی حرکت هاتون تمرکز کنید. خیلی وقت‌ها صداهایی توی ذهنمون، مشکلاتی که با آنها روبرو هستیم را مرور می کند؛ مثلاً همیشه ذهنمون درگیر بدهکاری هامون و کارهای عقب افتاده و مشکلات زندگیه. پیلاتس به شما کمک میکنه تا از شر این صداهای مزاحم خلاص بشید. این ورزش به شما یاد میده که چطور درست نفس بکشید و با اینکار استرستان را کم کنید.

- آیا پیلاتس برای من مفید است؟

وضعیت هر کدام از ما متفاوت است و فقط یک راه حل وجود داره که بفهمیم واقعا پیلاتس به درد ما میخوره یا نه! اونم امتحان کردن این ورزشه. باید امتحان کنید، تحمل کنید، یاد بگیرید و مرتب تمرین کنید تا نتایج آن را ببینید.
پیلاتس بگونه ای رشد کرده که بتونه به روزترین علوم ورزشی و بازسازی مهره ها را با هم ترکیب کنه، پس روش دقیقی داره.

 
دوره یک ماهه آموزش پیلاتس در منزل
 
۰-(۴)

- تفاوت یوگا و پیلاتس

شاید این سوال براتون پیش بیاد که فرق بین یوگا و پیلاتس چیه؟ یوگا و پیلاتس شباهت هایی زیادی به هم دارند. هر دوی آنها روی استفاده همزمان از ذهن و جسم تمرکز می‌کنند و آرامش الگوهای تنفسی را به شما یاد می دهند. هرچند پیلاتس بیشتر به درمان جسمی توجه میکنه اما یوگا به درمان ها و آرامش روحی توجه بیشتری داره. اگر به دنبال بهبود وضعیت آرامش و انعطاف روحتون هستین یوگا به دردتون میخوره اما اگر می‌خواهید بدنتان را تنظیم، قوی و بازسازی کنید پیلاتس انتخاب مناسب تری برای شماست.
شما کدام ورزش و ترجیح می دهید؟ یوگا یا پیلاتس؟
نظرتون رو برای ما به اشتراک بگذارید. ما منتظر پیشنهاد های سازنده شما هستیم. مثل همیشه برای شما آرزوی سلامتی و تندرستی داریم.


آکادمی ورزشی آکوند

امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.

لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.

آکادمی ورزشی آکوند


 

ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم. هرگونه اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.

پیلاتس چیست و چه فوایدی برای بدن دارد؟

اشتراک گذاری
0
Acvand
Acvand
سلام به همه دخترای ورزشکار عزیزم... از بچگی دوست داشتم ورزش کنم و یه بدن عالی داشته باشم، اما همیشه یه چیزی جلومو میگرفت و نمیتونستم برم باشگاه های ورزشی، نمیدونم شاید خجالت بود. همیشه یکی از دغدغه هام این بود که چرا جایی نباشه که ورزش رو به صورت مجازی آموزش بده تا بتونم توی خونه ورزش کنم و به تناسب اندامی که دوست دارم برسم، و اون دغدغه امروز تبدیل شده به آکادمی ورزشی آکوند. امروز باعث افتخارمه که با آموزش ورزش تو خونه هاتون مهمون باشم و با هم به سلامتی و تناسب اندام برسیم. قول بده باهام همراه باشی دوست خوبم.

موارد مشابه

دانلود و خرید بهترین سی دی پیلاتس در خانه به زبان فارسی برای بانوان
۳ اسفند, ۱۳۹۹

دانلود و خرید بهترین سی دی پیلاتس در خانه به زبان فارسی برای بانوان


بیشتر بخوانید
خرید جدیدترین سی دی ورزش در خانه برای بانوان به زبان فارسی
۳ اسفند, ۱۳۹۹

خرید جدیدترین سی دی ورزش در خانه برای بانوان به زبان فارسی


بیشتر بخوانید
دانلود و خرید بهترین سی دی ایروبیک در خانه به زبان فارسی برای بانوان
۲۹ بهمن, ۱۳۹۹

دانلود و خرید بهترین سی دی ایروبیک در خانه به زبان فارسی برای بانوان


بیشتر بخوانید
طرز تهیه کیک کشمش و کاکائو در کیک پز
۲۱ بهمن, ۱۳۹۹

طرز تهیه کیک کشمش و کاکائو در کیک پز، آیا این کیک چاق کننده ست؟


بیشتر بخوانید
طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با چند راهکار ساده
۲۰ بهمن, ۱۳۹۹

خوشمزگی خوراک لوبیا چیتی با چند راهکار ساده


بیشتر بخوانید
طرز تهیه اکبر جوجه
۲۰ بهمن, ۱۳۹۹

نکات ریزی که میتونید یک اکبر جوجه بی نظیر بپزید


بیشتر بخوانید
فوت و فن های درست کردن باقالی پلو با ماهیچه به روش رستورانی
۲۰ بهمن, ۱۳۹۹

فوت و فن های درست کردن باقالی پلو با ماهیچه به روش رستورانی


بیشتر بخوانید
طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری مجلسی
۱۹ بهمن, ۱۳۹۹

طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری مجلسی


بیشتر بخوانید

2 دیدگاه

  1. فاطمه قویدل گفت:
    ۴ دی, ۱۳۹۹ در ۱۴:۳۹

    سلام من فاطمه قویدل هستم نویسنده و مترجم در آکادمی ورزشی آکوند من در اینجا عاشق کارم هستم و خوشحالم از اینکه برای ارتقای سطح سلامتی بانوان سرزمینم دارم تلاش میکنم

    پاسخ
  2. امیر حسین رئوف نیا گفت:
    ۳ دی, ۱۳۹۹ در ۱۴:۴۴

    سلام دوست خوبم من امیر هستم طراح و ادیتور مجموعه آکوند
    ما در مجموعه آکوند سعی بر این داریم که علاوه بر محتوای عالی مقاله، بهترین و جذاب ترین عکس ها در زمینه های علمی، پزشکی، ورزشی و… را در مقالات به کار ببریم تا یک مقاله مفید و دلپذیر برای شما عزیزان تهیه کنیم. خوشحال میشم که در مورد عکس ها و طراحی های من نظرتون یا انتقادتون رو بگین.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

تازه ترین ها

  • دانلود و خرید بهترین سی دی پیلاتس در خانه به زبان فارسی برای بانواندانلود و خرید بهترین سی دی پیلاتس در خانه به زبان فارسی برای بانوان
  • خرید جدیدترین سی دی ورزش در خانه برای بانوان به زبان فارسیخرید جدیدترین سی دی ورزش در خانه برای بانوان به زبان فارسی
  • دانلود و خرید بهترین سی دی ایروبیک در خانه به زبان فارسی برای بانواندانلود و خرید بهترین سی دی ایروبیک در خانه به زبان فارسی برای بانوان
  • طرز تهیه کیک کشمش و کاکائو در کیک پزطرز تهیه کیک کشمش و کاکائو در کیک پز، آیا این کیک چاق کننده ست؟
  • طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با چند راهکار سادهخوشمزگی خوراک لوبیا چیتی با چند راهکار ساده
دریافت برنامه تمرینی

آموزش رایگان

  • آموزش تخصصی بهترین حرکات تی آر ایکس برای سرشانه در منزل ویژه بانوان0
    آموزش تخصصی بهترین حرکات تی آر ایکس برای سرشانه در منزل ویژه بانوان
    ۳ اسفند, ۱۳۹۹
  • ورزش یوگا برای کمر درد0
    ورزش یوگا برای کمر درد
    ۳ اسفند, ۱۳۹۹
  • بهترین حرکات تی آر ایکس برای پایین تنه0
    ۴ نمونه از بهترین حرکات تی آر ایکس برای پایین تنه
    ۲۹ بهمن, ۱۳۹۹
  • دریافت برنامه تمرینی/بدنسازی/چربی سوزی /فیتنس برای بانوان در منزل0
    دریافت برنامه تمرینی/بدنسازی/چربی سوزی /فیتنس برای بانوان در منزل
    ۲۸ بهمن, ۱۳۹۹
  • آموزش حرکات تی آر ایکس (TRX) برای بازو در منزل0
    آموزش حرکات تی آر ایکس (TRX) برای بازو در منزل
    ۲۸ بهمن, ۱۳۹۹
برنامه غذایی
دریافت رژیم غذایی و برنامه تمرینی آنلاین...!
© 2021 Acvand Academy
0
ورود

آیا رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید؟
آکادمی ورزشی آکوند
ثبت‌نام
حساب‌کاربری ندارید؟ پس ثبت‌نام کنید!
یک حساب‌کاربری بسازید

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

تأییدیه ثبت‌نام برای شما ایمیل خواهد شد.