خورشت قیمه از معروف ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این غذای خوشمزه علاوه بر اینکه در وعدههای غذایی هر خانواده جا دارد، در مناسبتهای مختلف از جمله ماه محرم به عنوان نذری توزیع میشود. از مهمترین مواد تشکیل دهنده قیمه نذری میتوان به رب گوجه فرنگی، پیاز، لپه و گوشت قرمز اشاره کرد. مهمترین چاشنی و طعم دهنده هایی که در قیمه استفاده میشود، لیمو عمانی و دارچین است.
مواد لازم برای قیمه هیئتی در منزل
گوشت گوسفندی
لپه
پیاز
لیمو عمانی
دارچین
رب
طرز تهیه مرحله به مرحله قیمه مجلسی
ابتدا یک عدد پیاز رو نگینی ریز میکنیم و با زرد چوبه سرخ میکنیم، پیاز ها که طلایی شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم و همراه پیاز تفت میدیم
رنگ گوشت ها که تغییر کرد یک قاشق رب اضافه میکنیم و میذاریم کامل تفت بخوره
نکته مهم در پخت قیمه اینه که لپه ها با مواد کامل تفت بخورن
لیمو عمانی ها رو با چنگال سوراخ میکنیم، به مواد اضافه میکنیم و چهار یا پنج لیوان آب بهش اضافه میکنیم، در قابله رو میزاریم تا جا بیوفته
نیم ساعت آخر شروع میکنیم به مزه دار کردن. نمک، دارچین، یک قاشق غذا خوری گلاب بهش اضافه میکنیم
اگه دوست داشتین میتونین نصف قاشق چای خوری شکر بهش اضافه کنین که باعث میشه طعمش لطیف شه
میتونید در کنارش بادمجون هم سرخ کنید و کنار خورش تون بذارید
این قیمه مجلسی و خوشمزه رو با دستور پخت آقای سالار جلالوند به شما آموزش دادیم از طعم بی نظیرش لذت ببرید
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم. هرگونه اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.