«آلبالو پلو » از جمله قدیمیترین غذاهای ایرانی است که به خصوص در فصل تابستان هواداران فراوانی دارد. جالب است بدانید یکی از راهکارهای قدیمیها برای پیشگیری از گرمازدگی خوردن آلبالو پلو در روزهای گرم تابستان بود. آلبالو پلو را به روشهای مختلف و با مواد متنوع میتوانید درست کنید. ۳ طرز تهیه آلبالو پلوی شیرازی و آلبالو پلو مجلسی با فیله مرغ ، مرغ ریش ریش یا گوشت چرخکرده را در آکادمی ورزشی آکوند بخوانید.
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو با گوشت
آلبالو : ۲۵۰ گرم
گوشت: ۲۰۰ گرم
پیاز : دو عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر
زعفران دم کرده
پودر لیمو عمانی
طرز تهیه آلبالو پلو به صورت مرحله به مرحله
ابتدا یک پیاز رو رنده میکنیم و داخل روغن داغ میریزیم، پیاز که یک مقدار تفت خورد گوشت رو اضافه میکنیم
رنگ گوشت ها که عوض شد نمک، فلفل و زردچوبه و عصاره سیر رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد از اینکه تفت خورد آب رو بهش اضافه میکنیم تا جوش بیاد
حالا یک پیاز دیگه رو خلالی ریز میکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم پیاز که یه خورده طلایی شد آلبالو رو اضافه میکنیم و میذاریم پنج دقیقه تفت بخوره
حالا گوشت رو اضافه میکنیم و منتظر میمونیم تا آبش تموم شه بعد اینکه آبش تموم شد نمک، فلفل، زردچوبه و پودر لیمو عمانی رو اضافه میکنیم
یک قاشق شکر و یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم تا خوشمزه و ملس شه و دو قاشق زعفران
برنج رو آبکش کنید و اگر دوست داشتین میتونید یرای ته دیگتون از کنجد و سیاه دونه استفاده کنید و بعد سیب زمینی ها ته قابلمه بچینید و پلو رو بریزید و مواد رو لا به لای پلو بذارید
دستور پخت این غذای خوشمزه و ملس رو با دستور پخت آقای سالار جلالوند به شما عزیزان آموزش دادیم
بعد از مصرف، روی آن آب نخورید، مایعات به طور کلی روی میوهها آن را «باد کرده» میکند و این وضع برای دستگاه هاضمه خطرات جدی در بر دارد.
در فاصله غذاهای اصلی میتوانید بخورید زیرا خیلی زود هضم میشود یک مرتبه مقدار زیادی آلبالو نخورید بلکه به مقدار کم بخورید و در موقع خوردن هم خوب آن را بجوید.
کسانی که دارای ورم روده هستند از خوردن آلبالو ترش اجتناب کنند، چرا که آلبالوی ترش سلولز دارد و دیر هضم می شود.
کسانی که معده یا روده آن ها ضغیف بوده می توانند آلبالوی پخته را به صورت کمپوت یا مربا مصرف کنند. چون به راحتی هضم می شود. یا می توانند به صورت ناشتا این میوه خوشمزه را مصرف کنند.
کسانی که دیابت دارند می توانند این میوه را در حد اعتدال بخورند.
میوه آلبالو برای افراد چاق نباید به عنوان دسر یا غذای اضافی مصرف شود. این افراد می توانند این میوه را به عنوان یک غذای اصلی مصرف کنند. آلبالو دارای کالری کمی است.
امیدوارم مطالب این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید از این مطالب حداکثر استفاده را ببرید.
لطفا نظرات و انتقادات خود را در جهت افزایش سطح کیفی مطالب با ما درمیان بگذارید.
منتظر نظرات صمیمانه و سازنده شما هستیم.
ما در وب سایتمان توصیه های پزشکی ، تشخیصی و یا درمانی ارائه نمی دهیم اطلاعاتی که در این وب سایت یا توسط این مربیان منتشر شده است به عنوان جایگزینی برای مشاوره پزشکی در نظر گرفته نشده است و شما قبل از مشورت با یک متخصص مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.مراقبت های بهداشتی ، نباید هیچ اقدامی انجام دهید.